Waar de magie begint ..
Bio Sculpture Hoofdkantoor, Clocolan, ZAElmien Scholtz, Founder of Bio Sculpture

Er was eens ..


een meisje in Zuid- Afrika, Elmien genaamd

Die, waarschijnlijk net als jij, altijd aan het bladeren was in beauty magazines. Al zoekend naar mooie plaatjes van make-up en nagels .. dromend over haar eigen salon.

Het was dan ook geen verrassing dat Elmien een opleiding ging volgen voor Schoonheidsspecialiste aan de CIDESCO Beauty Academy in Stellenbosch en dat ze na haar studie haar 1e salon opende.

Maar tijdens haar opleiding en later in haar salon frustreerde het haar enorm dat er wel veel voor de huid was maar nog niet zoveel voor de nagels ..

tenminste niet de producten die zij zochtDaarom ging ze naar Amerika om haar studie daar te vervolgen en nam ze deel aan trainingen in kunstnagelsystemen .. Maar nog steeds vond ze niet het product dat zij voor ogen had.

Elmien concludeerde dat wanneer ze een product wilde dat aan haar wensen voldeed, ze deze van de grond af aan zou moeten opbouwen.

Haar doel was niet alleen een set mooie nagels zetten maar ook de nagels gezonder maken.

Zij maakte een wensenlijstje en ging daarmee op pad.

Bio Sculpture heeft haar eigen laboratorium

Entree Bio Sculpture Hoofdkantoor Zuid Afrika


Door de beste wetenschappers in hun respectievelijke velden te raadplegen en de nieuwste technologieën toe te passen ..

is met passie, hard werken en het geloof en het vertrouwen van een ware pionier, Bio Sculpture geboren ( 1988).

Bio Sculpture was de 1e kleurengel en de 1e afweekbare gelTegenwoordig bevindt het hoofdkantoor van Bio Sculpture zich in het hart van Zuid-Afrika, in het kleine stadje Clocolan, en speelt het een belangrijke rol in de sociaal-economische omgeving, omringd door het adembenemende Afrikaanse landschap.

De ultramoderne fabriek van 3000 m² is een milieuvriendelijk gebouw met gereguleerde ventilatiesystemen, beschikt over zelfvoorzienende wateropslag en optimaliseert de natuurlijke verlichting. De fabriek is ISO 22716 gecertificeerd voor goede productiepraktijken en wordt beheerd onder ISO 9001 kwaliteitsmanagementsystemen.

De hartelijkheid van Bio Sculpture is niet alleen voelbaar in de fabriek, maar wordt uitgebreid naar de wereldwijde Bio Sculpture Family.


Ons Doel ..

Ons doel is goede kwaliteitsprodcuten en professionele trainingen te geven,nagelstylisten te voorzien van gezonde en moderne  nagelverzorgingssystemen begeleidend vanuit een ethische, zakelijke aanpakOnze diensten ..

Stylisten training

Voor jou als je een gecertificeerde nagelstyliste bent die over wil stappen of onze producten wil toevoegen in je salon 

Opleiding Nagelstyliste 

Voor jou als je droomt van een eigen salon en met onze producten wil gaan werken.

Nagelverzorgingsproducten

Voor jou als je je eigen nagels wil verzorgen met de verzorgingsproducten van Bio Sculpture ( géén gels)

>